Rock ei pruugi Taltsi asemele kedagi võtta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts
Janar Talts Foto: Margus Ansu

Rocki korvpallimeeskonna keskmängija Janar Talts siirdus sellest aastast mängima Venemaa Samaara klubisse Krasnõje Krõlja. Loodus aga tühja kohta ei salli, eeldatavalt ka Rocki meeskond.



TÜ akadeemilise spordiklubi korvpallidivisjoni juht Andres Ottender, kui kaugel on otsingud Janar Taltsist jäänud tühja koha täitmiseks?

Olen kohtunud peatreeneriga ja arutanud asja klubi vastava ala spetsialistidega. Teema on õhus, ühtegi konkreetset nime aga pole meie aruteludest läbi käinud.

Arutusel on, kas võtta kedagi, ja kui võtta, siis keda.

Meeskonna prioriteedid on samad, mis hooaja alguses, aga lähtuvalt sellest on valik ahtake.

Ehkki peatreener on möönnud, et Eziukwu ja Allingu kõrvale oleks kolmandat korvialust jõudu vaja, kas on arutatud ka seda, et kedagi ei värvata?  

Kõne all on ka see variant. Jah, on Allingu ja Eziukwu, ja järgmised, kes võiks mänguraskust kanda, on juba väiksemad ja lühemad. Ühte suurt oleks vaja, aga küsimus on selles, kust teda võtta ja kuidas ta haakub meeskonna pikaajaliste eesmärkidega.

Kas uut meest otsivad silmad on rohkem suunatud välismaale või Eestisse?

Esimene eelistus oleks Eesti, kui üldse uuest mehest rääkida.

(Rocki mänedžeri Meelis Pastaku sõnul ei ole reaalne Joosep Toome või Kristjan Kitsingu meelitamine Rocki – toim).  

Tegelikult oli hooaja terve esimene pool õhus võimalus, et Janar Talts läheb ära. Kas seda silmas pidades ei vaadatud juba varem varuvariantide järele ringi?

Lepingu sõlmimise hetkest alates oli tõepoolest teada Taltsi lahkumise võimalus. Aga ikkagi sai leping sõlmitud heas usus, et ta teeb oma tööd korralikult, ja kogu aeg alternatiivi kõrvale ei otsitud.

Rääkimata sellest, et ka oma koosseisus on mehi, kes seda kohta võiksid mängida. Nüüd, kui Talts aasta lõpus lahkumise võimalust kasutas, tuleb teemat aktiivsemalt menetleda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles