Galerii: Pärnu alistas Selveri ja asus finaali 2:0 juhtima

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna peeti võrkpalli Eesti meistrivõistluste finaalseeria teine kohtumine, kui Tallinna Selver võõrustas tiitlikaitsja Pärnu Võrkpalliklubi. Pärnu loovutas seekord Selverile ühe geimi, võitis mängu 3:1 ning läks seeriat 2:0 juhtima. Vaata statistikat!

Mängu eel:

Avamängus pärnakad vastasele suurt sõnaõigust ei andnud, võites mängu 3:0. Tõrvatilgaks meepotis oli tiitlikaitsjale aga temporündaja Tamar Nassari hüppeliigese vigastus, mis ta platsi äärde jättis. Täna on Pärnul vahetusmängijatest võimalik kasutada vaid Markkus Keelt ja Jaanus Nõmmsalut. 

Pärnu alustas paremini, punkte tuli igalt poolt ja avageim võideti 25:16. Teises geimis ei saanud Selver kuidagi oma mängu laabuma, Oliver Orava arvel oli geimi keskel juba 18 silma, ent abi kõrvalt ei tulnud. Kolmandas geimis jäi temagi kuivale. Selveri resultatiivselt järgmine mees oli avamängus 7 silma toonud Helar Jalg.

Pärnut vedasid kapten Andrus Raadik, kes eksis rünnakul esimest korda alles teise geimi lõpus (selleks ajaks oli ta löönud punktiks kõik 11 tõstet – M.G.), Hindrek Pulk ja Taavet Leppik. Teine geim Pärnule 25:22 ja kolmas 25:17. Pulk tõi 18, Raadik ja Leppik kumbki 13 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles