Sappinen: teadsime, et ükskord see viikide seeria peab lõppema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Premium liigas võõrsil 3:0 Pärnu Linnameeskonnast jagu saanud FC Flora ründaja Rauno Sappinen, kes lõi ise palli pärnakate võrku kahel korral, lausus pärast kohtumist, et meeskond suutis viiemängulise võiduta seeria lõpetada tänu heale mängueelsele häälestumisele.

«Teadsime, et meil on hädasti kolme punkti juurde vaja ja olime selleks mänguks väga hästi häälestunud. Ükskord see viikide seeria peab ära lõppema ja täna ta lõppes,» oli Sappinen rahulolev. Vaata videost, kuidas Sappinen hindas tänast mängupilte ja mida tal oli öelda oma väravate kohta.

«Meil oli hirmus tahe ja kõva võitlus oli väljakul. Väljak oli ka selline natuke krobe, aga tõenäoliselt siin praegu mängis rolli klassivahe. Midagi pole teha, peame edasi töötama,» lausus Pärnu Linnameeskonna kapten Martin Vunk. Vaata veel videost, mida rääkis Vunk Pärnu klubi sisekliimast ja kuidas kogenud poolkaitsja hindas meeskonna senist mängupilti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles