FC Barcelona jätkas Hispaanias väravasadu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez lõi Sporting Gijoni võrku neli palli.
Luis Suarez lõi Sporting Gijoni võrku neli palli. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallimeistrivõistlutel vahepeal kolm kaotust järjest saanud FC Barcelona on asunud nüüd võimsalt võitude teele.

Kolmapäeval võõrsil 8:0 Deportivo La Coruna alistanud Barcelona oli eile hilisõhtul koduväljakul 6:0 üle Sporting Gijonist.

Võitjate ridades sai neli väravat kirja Luis Suarez (63., 74. pen, 77. pen, 88.) ning korra olid täpsed Lionel Messi (12.) ja Neymar (85. pen).

Eile olid võidukad ka Barcelona lähimad jälitajad, kui Madridi Atletico alistas koduväljakul 1:0 Malaga ning Madridi Real oli võõrsil 3:2 parem Rayo Vallecanost. Barcelona on esikohal 82 silmaga, Atleticol on teisena samuti koos 82 punkti ja Real on 81ga kolmas. Neljandal positsioonil oleval Villarrealil on 60 punkti.

Tänu eilsele neljale tabamusele tõusis Luis Suarez ka Hispaania kõrgliiga väravaküttide edetabelis esimeseks. Suarezel on kirjas 34 väravat, teine on Cristiano Ronaldo 31 ja kolmas Messi 25ga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles