Ronnie O'Sullivan on jäänud snuukri MMil keerulisse seisu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: SCANPIX

Sheffieldis jätkuvatel snuukri maailmameistrivõistlustel peab edasipääsu nimel kõvasti vaeva nägema viiekordne meister Ronnie O'Sullivan, kes on pühapäevase päeva järel Barry Hawkinsi vastu endiselt kaotusseisus.

Hawkins asus juba laupäeval matši 5:3 juhtima ja hoidis pühapäevaste sessioonide jooksul edu. Ehkki O'Sullivan lõi kolm kõige suuremat breiki (118, 89 ja 82), ei suutnud ta kordagi matši seisu viigistada ja nii mindi puhkama Hawkinsi 9:7 eduseisul. Edasipääsuks on vaja võita 13 freimi.

Varem on Hawkins ja O'Sullivan kohtunud kuuel korral, sealhulgas 2013. ja 2014. aasta MMil, ning seni on alati peale jäänud O'Sullivan. Võitja kohtub kaheksa parema hulgas Marco Fu'ga, kes oli 13:9 parem Anthony McGillist. Samal tabelipoolel on kaheksa hulka juba jõudnud maailma esinumber Mark Selby, kes alistas tasavägises duellis 13:11 Sam Bairdi.

Ülemisel tabelipoolel on kaheksa sekka jõudnud šotlane Alan McManus, kes ootab vastast John Higginsi ja Ricky Waldeni duellist. Mark Williams sai kaheksandikfinaalis 13:8 jagu Michael Holtist ja saab vastaseks Judd Trumpi või Ding Junhui.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles