Rapla alistas tulise lõpuga lahingus Rakvere Tarva ja jõudis poolfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas - Avis Rapla.
Rakvere Tarvas - Avis Rapla. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli meistriliiga veerandfinaalseerias Rakvere Tarva ja AVIS Rapla vahel peeti täna neljas mäng, mille võitis Rapla. AVISe meeskond, kes oli kolme võiduni peetavat seeriat juhtimas 2:1, võitis täna avapoolaja 46:41. Tarvas ei andnud aga kodusaalis alla ja põneva lõpuga mängus jõuti 40 sekundit enne normaalaja lõppu 78:78 viigini. Seejärel tabas aga Maurice Kemp Rapla poolt kaks vabaviset ja kuigi Brandis Raley-Ross sai Tarva rünnakul peale visata, läks pall korvist mööda ja lauavõistluses tehtud vea tõttu teenis Rapla taas vabavisked. Pärast neid oli Rapla poolt vaadatuna tablool seis 81:78 ja mängida viis sekundit, kuid teisest vabaviskest mööda läinud palli said Rapla mehed ja Tarval enam skoorimiseks võimalust ei tekkinud - sellel seisul mäng ka lõppes.

Rapla parimana panustasid 19 punktiga nii Devin Boorks kui Maurice Kemp, Tarva parimana viskas 31 silma Brandis Raley-Ross.

Poolfinaalseerias on Rapla vastaseks mullune hõbe BC Kalev/Cramo.

Enne mängu:

Rapla asus seeriat 2:0 juhtima, kuid Tarvas tuli raskest seisust välja ja neljapäeval peetud mängus sai Rakvere meeskond 85:82 võidu. Tänase seisuga on Tarvas 1:2 seerias taga, täna peetakse mäng Rakveres.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles