Kuusmaa karmid sõnad Raley-Rossi kohta: tema mäng on võistkonnale surmav

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa.
Aivar Kuusmaa. Foto: Tairo Lutter

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna tagamängija Brandis Raley-Ross on viimastel aastatel tõusnud Eesti üheks populaarsemaks võõrleegionäriks ja tema individuaalsed sooritused lummavad sadu huvilisi. Tänagi kogus ta üleplatsimehena 31 punkti ja tema vägitegudeta poleks Tarval Rapla Avise vastu veerandfinaalseeria võimalusi tekkinud. Rakvere kaotas täna 78:81 ja kogu seeria 1:3.

Rapla juhendaja Aivar Kuusmaa ameeriklase viskekonterdist siiski ülemäära vaimustuses polnud ja tõdes, et Raley-Rossi suurim tugevus on ühtlasi ka tema suurim nõrkus.

«Küsitakse, miks Brandis Raley-Ross ei mängi kuskil mujal kui Rakvere Tarvas. Ta üritas Kalev/Cramos ja Panevežyses, aga kui ta niimoodi mängib, siis ta jääbki Rakverre. Tema mäng võib olla nauditav fännidele, aga see on surmav võistkonnale ja pigem on see tänavakorvpall,» ütles Kuusmaa.

Kuusmaa hinnangul lõppes seeria igati õige tulemusega. «Meie võistkond vääris seda edasipääsu ja mul on siiralt hea meel võistkonna kui ka fännide üle. Aitäh kõigile neile, kes Rakverre täna kohale tulid ja ka neile, kes Raplasse jäid.»

Poolfinaalis kohtub Rapla ilmselt Kalev/Cramoga, kes juhib Valga vastu seeriat 2:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles