Rock ootab lisajõu palkamisega

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (palliga).
Janar Talts (palliga). Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreeneri Indrek Visnapuu sõnul ei kiirustata Venemaale lahkunud Janar Taltsi kohale uue mehe toomisega.


«Otsustasime vaadata, kuidas temata hakkama saame,» sõnas Visnapuu. «Kohe poleks meil nagunii kedagi võtta, seepärast on targem rahulikult vaadata, kuidas lähinädalate mängudes hakkama saame.»

Tartlaste mängugraafik on tihe. Täna kohtutakse kodus Balti liiga arvestuses leedulaste Perlasega, pühapäeval aga TTÜ/Kaleviga. Lisaks mängitakse veel lähipäevil Eesti meistriliigas Võru ja Valgaga. Järgmise nädala lõpus sõidetakse aga külla Riia VEFile.

Kaks nädalat vaatluseks

«Need kaks nädalat peavad andma hea ja selge pildi,» märkis Visnapuu. «Nendel mängijatel, kes peavad Taltsist üle jäänud minutid ära täitma, on nüüd hea võimalus end näidata. Ma ei oota, et keegi täidaks otseselt Janari koha, peame oma mänguplaani muutma.»

Juba Eesti karikavõistluste otsustavates mängudes oli näha, et Taltsi lahkumine mõjus positiivselt Timo Eich­fussi ja Asko Paade mänguminutitele. Kuigi kumbki neist pole otseselt suur äär, ei takista see Visnapuud neid sellel positsioonil kasutamast.

«Paade ongi tänavu rohkem sellel kohal mänginud, Eichfussiga saab aga kasutada lühemat ja kiiremat koosseisu,» vaagis Visnapuu. «Kindlasti on ka Rain Raadik selles ringis, kellel tekib võimalus.»

Tihe tabeliseis

Tänases koduväljakul peetavas tähtsas mängus Perlasega langeb ilmselt suurem koormus siiski Vallo Allingule ja Callistus Eziukwule. Pingelise tabeliseisu juures ei tohi Rock kodus vääratada ja vajab kindlasti võitu.
Enne tänast mängu on Rockil tabelis seitse võitu ja neli kaotust, mis annab

5. koha. Üks võit rohkem on kolmel meeskonnal, üheksa võiduga juhib põhiturniiri lätlaste Ventspils. Esmaspäeval sai Ventspils aga valusa löögi, kaotades Rudupisele 78:80. Rudupis ongi koos Nevežise ja Riia VEFiga üks neist meeskondadest, kes mahub tabelis Rocki ette.

Läti endise tippmängija Roberts Stelmahersi juhendatav Perlas asub viie võidu ja seitsme kaotusega 8. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles