Uskumatu video: Rapla leegionär lennutas konkurendi suunas väga vängeid väljendeid (2)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla mängujuht Devin Brooks.
Rapla mängujuht Devin Brooks. Foto: Tairo Lutter

Koduses korvpalli meistriliigas on kütmas kirgi Rapla AVISe mängumees Devon Brooks, kes pärast esmaspäeval peetud veerandfinaalmängu Rakvere Tarva vastu kasutas üsna vängeid sõnu vastaste mängumehe Mario Paiste papist kuju suunas.

Snapchatis avaldatud videost on näha, kuidas Brooks ülbitseb Paiste kujuga, sest Tarvas kaotas mängu 78:81 ja seeria 1:3. «Kuidas sa ennast tunned pärast kaotust? Mitte liiga hästi? See vend on kurb, sest kaotas. P****vest, käi p***e!» teatas Brooks konkurendi papist kujule.

Vaata videot Brooksi käitumisest siit.

Rapla korvpalliklubi tegevjuht Jaak Karp selgitas Virumaa Teatajale, et kindlasti ei ole tegemist klubi seisukohaga. "See oli üks ütlemata rumal tegu. Seda on raske selgitada. Video sõnum kindlasti ei ole see, mida meie nii Mario Paistest, Rakvere klubist kui fännidest arvame. See on ülimalt kahetsusväärne," kõneles Karp. "Tegelikult ju Mario Paiste, nagu teisedki Tarva mängijad, andis endast parima võistkonna nimel ja ei teinud midagi valesti. Paiste ei väärinud mingil moel sellist sõnumit."

Klubi tegevjuht on sõnaka mängumehega videost rääkinud. "Nüüd ta loomulikult kahetseb seda. Eks ta arvas, et tegi tobedat nalja. Usun, et seal mingisugust viha Paiste vastu ei ole. Ta ei osanud arvestada, et see rumal nali nii inetuks ja avalikuks võib minna," tõdes Karp.

Seda, mida rumal tegu Devin Brooksile kaasa toob, Karp veel öelda ei osanud. "Eelkõige saame kinnitada, et mõistame sellise ebasportliku käitumise hukka. Eks Brooks ise vabandab nii Mario, kui klubi ja fännide ees. Ise vabandame ka, et meie mängija sellise rumalusega hakkama sai. Kahju, et nii läks."

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles