Tallinna Kalev korraldab sel nädalavahetusel Euroopa noorte liiga superfinaali

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalliakadeemia Tallinna Kalev U16 võistkond.
Korvpalliakadeemia Tallinna Kalev U16 võistkond. Foto: Erakogu

Korvpalliakadeemia Tallinna Kalev korraldab Euroopa Noorte Korvpalliliiga (EYBL) 2015/2016 hooaja Superfinaal noormeeste U16 vanuseklassile. Turniir toimub 28. aprillis kuni 1. maini.

EYBL on üks mastaapseimaid ja tähtsaimaid korvpallivõistluseid noorteklassis Euroopas. EYBL on tunnustatud Rahvusvahelise Korvpalli Federatsiooni (FIBA) poolt, liigas osaleb 235 võistkonda 26st Euroopa riigist.

Euroopa Noorte Korvpalliliiga Superfinaal on igale osalevale vanusele tähtsaim spordisündmus, kuhu jõudmise eest võistleb hooaja jooksul igas vanuses 32 võistkonda. Tänavu osaleb Tallinnas toimuval finaalturniiril 10 võistkonda Eestist, Lätist, Leedust, Venemaalt, Soomest, Ungarist, Poolast, Belgiast ja Itaaliast, kokku on võistlustules 140 noorkorvpallurit. KA Tallinna Kalevi U16 meeskonda juhendavad Indrek Reinbok, Raido Roos ja Kaarel Loigu.

Mängud toimuvad Kristiine Spordimajas aadressil Sõpruse pst. 161. KA Tallinna Kalevi esimene mäng reedel on kell 11.45 Valmiera BBS vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles