Tänaku meeskonna bossi mure: eestlane sõidab kiiresti, teised mehed mitte (6)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak (paremal) ja M-Spordi boss Malcolm Wilson.
Ott Tänak (paremal) ja M-Spordi boss Malcolm Wilson. Foto: Timo Anis

Lõppenud nädalavahetusel kihutati autoralli MM-sarjas Argentinas ning Ott Tänaku tiimi boss Malcolm Wilson nentis, et eestlane näitas küll kiireid aegu, kuid teised mehed, kellelt seda samuti oodati, ei olnud sama heal tasemel.

DMACKI masina roolis istuv Tänak lõpetas Argentina rallil kokkuvõttes 15. kohaga, kuid näitas hoolimata reedesest katkestamisest head kiirust ja teenis 16. katsel ka katsevõidu. Eestlase tiimi juht Malcolm Wilson, kes on nii DMACKi kui M-Spordi meeskonna boss, nentis, et tema jaoks on murettekitav asjaolu, et eestlane suutis oma masinaga näidata nii head minekut, samas kui teised sama meeskonna sõitjad, Mads Östberg ja Eric Camilli, tegid kiiruse osas kehvema ralli.

«Kuna lootsime kolmandat rallit järjest sõita poodiumikonkurentsis, siis oli see meie jaoks pettumust valmistav nädalavahetus,» nentis Wilson, kelle tiimide parimana lõpetas Östberg viiendal kohal, kaotust võitjaks tulnud Haydon Paddonile kogunes +4.56,7. «Teame, et Mads on rohkemaks võimeline, ja kui vaadata Oti aegu, siis on selge, et masin on ka paremaks võimeline. Mads sõidab hästi, aga ajad pole päris need, mis vaja, seega peame aru saama, mis probleemid on, ja leidma neile lahendused,» lisas Wilson.

Östbergi kõrval M-Spordis teise mehena sõitvale Camillile oli Argentinas antud ülesandeks ralli lõpuni sõita ja sellega sai prantslane hakkama. «Eric tegi täpselt seda, mida me ootasime, ja ta saab Euroopasse tagasi tulla positiivse meelestatusega,» ütles Wilson järgmisena kavas oleva Portugali etapi eel.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles