Tartu Ülikool/Kalev võitis otsustava mänguga pronksmedali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Ants Liigus

Naiste Korvpalli Meistriliiga (NKML) kolmandas pronksimängus alistas Tartu Ülikool/Kalev teist aastat järjest Audentese SG/Noortekoondise. Kolmandas ja otsustavas mängus jäi lõppskooriks 55:47 (33:25) ning kogu seeria kuulus Tartule 2-1.

Lauavõitluses oli 41:40 parem Audentes ja korvisöötude arvestuses 13:10 Tartu, pallikaotusi tegi Tartu vaid 8, Audentes aga 22. Nele Laurimaa tõi võitjatele 16 punkti ja Kadi Kals 10 punkti, Kadri Uiga viskas 8 punkti ja võttis 13 lauapalli ning Eleriin Vaino arvele kanti 9 punkti ja viis vaheltlõiget. Audentesele tõi Victoria-Ida Vähi 12 punkti ja võttis 11 lauapalli, Siiri Kliimson viskas 11 punkti ja võttis 14 lauapalli, kuid kõik tema punktid tulid avapoolajal.

Tartu naiskonna treener Kaire Asi: »Lõpp hea, kõik hea. Eks see pronks ongi see, mida me enne hooaega oma miinimumeesmärgiks seadsime. Ütleme nii, et naiste ühisliigas oleks lootnud veidi kõrgemale sihtida. Aga selleks ajaks, kui lootsime TLÜd hammustada (NKMLi poolfinaalis – toim), polnud toonus ja vorm enam see, mis pidanuks play-off’is olema. Aga kokkuvõttes – polnud üldse halb hooaeg, noored said mängida ja hea karastuse.»

Finaalseeria saab jätku homme kell 18 Audentese spordihallis, kus seisul 2-0 on vastamisi 1182 Tallinn ja TLÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles