Pärnat lõpetas Shanghai MK-etapi 33. kohaga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Pärnat.
Reena Pärnat. Foto: Liis Treimann

Täna varahommikul algas Shanghais esimese vibulaskmise MK-etapi individuaalne olümpiaring, kus oli kaasa tegemas ka Reena Pärnat.

Eelringis 621 silmaga 62. asetuse teeninud Pärnat kohtus 51. asetusega Farida Tukebayevaga . Vastane läks tuulistes oludes 5:1 juhtima, kuid Pärnat viigistas 5:5. Ümberlaskmisel lasi Pärnat kollasesse (9) ja vastane punasesse (7). Pärnat pääses sellega 56 parema hulka, kirjutas vibuliidu koduleht.

Järgmises duellis oli vastaseks kvalifikatsioonis 14. asetuse teeninud Natalia Sanchez. Kuigi peale 0:4 kaotusseisu suutis Pärnat 2 seeriat viigistada, ei olnud see vastase alistamiseks piisav. Duell lõppes seisul 2:6 ja Pärnat teenis sellega MK-etapi 33. koha.

Pärnat võistles ka 2014. aastal Shanghai MK-etapil. Ka siis saavutas ta 33. koha, alistades toona duellkohtumises Mehhiko laskuri Gina Gonzalese 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles