Rakvere sõit Ameerika mägedel lõppes pronksiselt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere meeskonna hooaja viimane mäng lõppes pronksiselt.
Rakvere meeskonna hooaja viimane mäng lõppes pronksiselt. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

VÕRKPALL. Rakvere Võrkpalliklubi tegi peatreener Urmas Tali käe all üle pikkade aastate taas medalihooaja. Autasusid saadi koguni kaks, esmalt tuldi Eesti karikavõistlustel hõbedale, nüüd lisandus sellele 16-aastase vaheajaga Eesti meistriliiga medal: pronks. Peatreener Tali ütleb, et kuigi saadi oma «töömeeste pundiga» kaks medalit, jäi üht-teist kripeldama.

«Pikka analüüsi pole veel teinud, aga meeskond sai üle pika aja väga palju mänge, üheksa kuuga 45 mängu. 28. aprillil pole Rakvere meeste hooaeg ammu lõppenud, varem olid mehed sel ajal juba grillimas,» viitab Tali sel kuupäeval võidetud pronksile.

Baltikumi klubisid ühendavas Saja liigas jõuti samuti nelja parima meeskonna hulka. Ja finaalgi polnud kaugel. Enne karikamänge jäi meeskond seejuures ilma oma diagonaalründajast Siim Põlluäärest, kes oli seni meeskonda vedanud. Ka talle asenduse toomine ei õnnestunud ja nii mängiti lõpuni väga õhukese koosseisuga.

«Aga suutsime selle seltskonnaga lõpuni pinnal püsida. Põlluääre vigastus jättis muidugi jälje ja Tanel Uusküla haigestumine Saja liiga finaalturniiril samuti. Nendega oleks ehk olnud võimalik seal kirss (medal) tordile noppida,» mõtiskleb juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles