Torino Juventus hakkab reavukalt Meistrite liiga tiitlit jahtima (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguez.
James Rodriguez. Foto: SCANPIX

Torino Juventus kindlustas endale äsja viiendat aastat järjest Itaalia jalgpallimeistrivõistlustel esikoha ning nüüd tehakse plaane juba tulevaks hooajaks ning sihiks on võetud Meistrite liiga tiitel.

Eesmärgi saavutamiseks plaanitakse suvel teha korralik osturalli ning meeskonna peamiseks sihtmärgiks on Correire dello Sporti teatel Madridi Real ründav poolkaitsja James Rodriguez.

Juventus peab Rodrigueze eest lauale laduma kuni 50 miljonit eurot, kuid sama mehe peale ihub hammast ka Manchester United.

Lisaks on Juventus juba 10 miljoni euro eest soetanud endale Mario Lemina. Tuttosporti teatel soovitakse palgata veel Marseille’i meeskonna ründaja Michy Batshuayi ja lisaks on väidetavalt juba kokkuleppele jõutud Andre Gomese palkamise osas. Gomese eest makstakse Valenciale üle 30 miljoni euro.

Veel on meeskonnaga liitumas Müncheni Bayerni keskkaitsja Medhi Benatia ning šveitslasest äärekaitsja Silvan Widmer.

Meeskonna suurimale staarile Paul Pogbale anti aga 20 päeva aega otsustada, kas ta soovib klubis jätkata või tahab ta meeskonda vahetada. Pogba eest tuleb huvilistel lauale laduda üle 100 miljoni euro ning huviliste ringi kuuluvad FC Barcelona, Madridi Real, Manchester City ja Londoni Chelsea.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles