Rosberg jäi ka Venemaal löömatuks

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

VORMEL-1. Nico Rosbergi valitsemisajal ei paista lõppu. Soome-sakslane on vormel-1 sarjas võitnud kõik sellel hooajal peetud neli võistlust, ja kui juurde võtta eelmise aasta lõpp, siis on ta triumfeerinud juba seitsmel järjestikusel MM-etapil.

Vormelikarussell jõudis eile Venemaale Sotši ringrajale ja Rosbergil ei tekkinud ühena vähestest sõidu jooksul ühtegi probleemi. Valitsev maailmameister, Rosbergi meeskonnakaaslane ja suurim konkurent Lewis Hamilton pidi alustama 10. stardikohalt, ent võitles end lõpuks teiseks.

Ferrari esipiloot Sebastian Vettel sattus avaringil kohaliku piloodi Daniil Kvjati (Red Bull) otsasõidu ohvriks ja oli sunnitud katkestama. Teine Ferrari sõitja Kimi Räikkönen püsis ilusti tee peal, aga esimestel ringidel uimaseks jäänud auto ei lubanud tal lõpetada kõrgemal kolmandast kohast. Väikest rõõmupidu sai Ferrari siiski pidada: Räikkönen tõi neile ajaloo 700. poodiumikoha vormel-1 sarjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles