Viiekordse X-mängude võitja edu valem: pea tuleb hoida külmana

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Dhers.
Daniel Dhers. Foto: Jaanus Ree

Nädalavahetusel vallutasid Tallinnas Saku suurhalli ekstreemsportlased, kes tulid enam kui 30 riigist järjekordsele Simple Sessioni võistlusele. Rohkem kui 140 sportlase hulgas oli üks mainekamaid võistlejaid 31-aastane Daniel Dhers, kellel on viis X-mängude esikohta. Seekordsel Sessionil jäi Dhersi tulemuseks kaheksas koht, kuid Venetsueela mees jäi nädalavahetuse ja Tallinnaga igati rahule.

Seekordne Simple Session algas kogenud Dhersile õnnetult, kuna reedesel treeningul ta kukkus ja sai arstidelt halva uudise, et vesi põlves tähendab ligikaudu kolmenädalast võistluspausi. Teiselt poolt ookeani kohale sõitnud kogenud trikirattur otsustas aga, et ratast nurka ei pargi ja proovib anda endast kõik seni, kuni põlv väljakannatamatuks muutub. Nii läks viiekordne X-mängude võitja kvalifikatsioonis sõitma ja jõudiski eile toimunud finaalidesse, mis peeti tema sõnul üsna tugevas konkurentsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles