Zopp ja Kanepi parandasid maailma edetabelis kohta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Tairo Lutter

Värskes tennise maailma edetabelis on Anett Kontaveit Eesti parimana naiste seas jätkuvalt 81. kohal. Kaia Kanepi kerkis viis kohta ja on nüüd 175. tabelireal.

Kolmanda eestlannana mahub tabelisse 894. kohal jätkav Valeria Gorlats. Esikümme püsib muutumatuna, esireket on ikka Serena Williams ning talle järgnevad Agnieszka Radwanska ja Angelique Kerber.

Meeste tabelis tõusis Jürgen Zopp üheksa kohta ja asub 160. tabelireal. Kolm kohta loovutanud Vladimir Ivanovi nime leiab 427. realt, lisaks mahuvad eestlastest tabelisse veel Anton Pavlov (+1, 932. koht), Kenneth Raisma (+2, 947. koht), 1425. kohal olev Mattias Siimar ning võrdselt 1751. kohal olevad Jaan Kononov ja Oskar Lusti.

Esireketina jätkab Novak Djokovic, kellele järgnevad Andy Murray ja Roger Federer. Esikümnes pidi ainsa muutusena oma koha loovutama kahe pügala võrra 12. kohale langenud Richard Gasquet, temast möödusid nii esikümnesse kerkinud Miloš Raonic kui ka Marin Cilic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles