Perekond Schmeichelite numbrimaagia

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasper Schmeichel.
Kasper Schmeichel. Foto: SCANPIX

Leicester City tähistas eile Inglismaa jalgpallimeistriks tulekut ning sellega tõusis esmakordselt Premier League’i võitjaks ka Kasper Schmeichel, kelle isaks on legendaarne Manchester Unitedi puurilukk Peter Schmeichel.

Kui Kasper Schmeichel jõudis enda esimese Premier League’i tiitlini 29-aastaselt, siis täpselt sama vanalt tuli esmakordselt Inglismaa meistriks ka tema isa. Seejuures said mõlemad tiitlivõitu tähistada samal nädalapäeval, võitude vahe on täpselt 23 aastat, kirjutab Sportsmail.

Mõlemad mehed tulid esmakordselt meistriks lähikonkurendi mängu vaadates ehk tiitlivõiduni jõuti konkurendi punktikaotuse järel.

Seejuures on taanlased alles teine isa-poja paar, kes Premier League'i tiitlini mängijana jõudnud. Varem on seda suutnud Ian Wright ja Shaun Wright-Phillips. Esimene võidutses 1998. aastal Londoni Arsenaliga ning teine 2006. aastal Londoni Chelseaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles