Mercedes andis vandenõuteoreetikutele vastuse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg ja Lewis Hamilton
Nico Rosberg ja Lewis Hamilton Foto: SIPA/Scanpix

Mercedese vormel-1 meeskond andis avalikus kirjas teada, et ei eelista Nico Rosbergi valitsevale maailmameistrile Lewis Hamiltonile. 

Perfektse hooaja alguse teinud Rosberg juhib tiimikaaslast Hamiltoni juba 43 punktiga. Samas on Hamilton kogenud palju ebaõnne ning pole oma potentsiaali rakendada saanud. Hamiltoni fännidel on sellest oma nägemus – nende arust mängib Mercedes Rosbergi peale ning on briti tähelepanuta jätnud.

Täna avaldas Mercedes oma kodulehel kirja, kus selgitatakse tiimi tööd ning lükatakse Rosbergi eelistamise väited ümber.

«F1 fännide jaoks algab võistlus neljapäeval ning lõppeb pühapäeval. Halb tulemus võib teid paariks tunniks endast välja lüüa, kuid läheb peagi meelest. Enam kui tuhande inimese jaoks, kes Mercedese tiimis töötavad, on see aga kogu elu,» kirjutati pöördumises.

«Me töötame kõik ühise eesmärgi nimel ning kogeme võite ja kaotusi kõik koos. Me töötame mõlema sõitja jaoks ühiselt ning ei eelista kumbagi. Mercedeses ei ole A ja B tiimi. Täname neid, kes meist aru saavad. Vandenõuteoreetikutele ja vihkajatele saame öelda nii palju, et kui vähemalt pooled teist ümber veename, peame seda lahingut võidukaks.»

Hamilton andis teada, et mõistab tema poolehoidjate viha. «Minu fännid on öelnud, et tunnevad täpselt samu emotsioone, mida minagi tunnen. Tahan teile lihtsalt kinnitada, et minu tiim töötab väga palju ning on teinud fantastilist tööd. Tulemused ei ole nende süü,» lohutas britt fänne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles