Janar Talts mängis oma esimese mängu Venemaal

Vahur Kalmre
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts Samaara Krasnõje Krõlja mänguvormis.
Janar Talts Samaara Krasnõje Krõlja mänguvormis. Foto: www.bcred.ru

Endine TÜ/Rocki mängija Janar Talts mängis täna oma esimese mängu Venemaal, kui tema meeskond Samaara Krasnõje Krõlja kohtus karikasarjas Krasnojarski Jenisseiga. Taltsi meeskond võitis 69:55.

Mängu lühike käik:

Esimese poolaja järel juhtis Krasnõje Krõlja 39:25.

Talts pääses platsile teisel veerandajal, mängis esimesel poolajal kokku kolm minutit, viskas mööda ühe kahepunktiviske ja ka kaks vabaviset.

Kolmanda veerandi poole peal juhtis Krasnõje Krõlja 44:35. Talts oli jälle väljakul.

46:37. Talts sai kätte oma esimese lauapalli, ründelaua hankimisel tegi ta aga vea ning vahetati 2.41 enne kolmanda veerandi lõppu pingile.

Kolmanda veerandi lõpus tuli Talts veel platsile, selle veerandi järel juhtis Krasnõje Krõlja 46:37. Talts oli saanud mängida 7.48 ning võtnud 3 lauapalli. Kätt veel valgeks Talts polnud kolme veerandiga saanud.

Neljandal veerandil Talts platsile ei saanudki. Krasnõje Krõlja juhtis 52:38.

5.23 mängida, Krõlja juhtis 57:41.

3.20 lõpuni, Krõlja juhtis 61:44.

1.09 lõpuni, Krõlja eduseisus 63:50.

Mäng lõppes Krasnõje Krõlja võiduga 69:55. Talts neljandal veerandil platsile ei saanud.

Nii jäi Janar Taltsi statistikasse esimeses mängus mänguminuteid 7.48, punktiarvet Talts ei avanud (kahepunktivisked 2/0, vabavisked 2/0), lisaks võttis Talts 3 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles