Priit Rätsep sai Superkauss sarja avaetapil teise koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep
Priit Rätsep Foto: Jānis Pastars

Eile sõideti Valmieras sealse väga kõrgetasemelise kommertsliku motokrossisarja esimene etapp, kus startis ka PMC Honda Racin esisõitja Priit Rätsep, kes võitis Lätis eelmine aasta meistritiitli ning esines edukalt ka antud sarjas.

MX Pro klassis osalenud Rätsep sai kvalifikatsioonis kirja neljanda aja. Kahes esimeses sõidus lõpetas ta Tanel Leoki ja Davis Ivanovsi järel kolmandana ning viimases sõidus oli Leoki järel ja Karel Kutsari ees teine. Kahes viimases sõidus kuulus kiireim ringiaeg Rätsepale.

Kolme sõidu kokkuvõttes sai Rätsep Leoki (99 punkti) järel 94 punktiga teise koha ja ta edestas viimase sõidu viiendat Ivanovsi 1 punktiga.

«Kokkuvõttes oli eile väga hea päev. Rada oli suhteliselt lihtne ja seda suuresti sellepärast, et quadid silusid sooni vahepeal, kuid siiski omamoodi lõbus oli seal sõita. Sõitudes olin 3, 3, 2 ja kokku teine. Viimaseks sõiduks tuli alles hea tunne sisse ning siis sai Taneli ja Ivanovsiga koos tempot teha. Stardid olid eile ka võtmetähtsusega, kuna sõidud on Superkaussile omaselt lühikesed. Minu omad polnud küll ideaalsed, aga ajasid asja ära, kuid järgmistel sõitudel proovin kindlasti paremini,» rääkis Rätsep, kelle järgmine võistlus toimub juba eeloleval laupäeval Põlvas sõidetaval TOP200 karikasarja etapil.

Ka meeskonna juht Juss Laansoo jäi oma tiimi esisõitjaga rahule: «Priidult oli igati tubli sõit. Iga võistlusega läheb asi paremaks ja hetkel kulgeb sõiduvorm tõusvas joones. Priidule uus CRF 450 R meeldib väga ja WP amortisaatorid samuti ning see kajastub ka rajal. Teeme tööd edasi ja püüame talle veelgi paremini tiimiga toeks olla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles