Eesti Võrkpalli Liidu presidendina jätkab Hanno Pevkur

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Pevkur.
Hanno Pevkur. Foto: Jaanus Lensment

Eesti Võrkpalli Liidu presidendina on ka järgmised neli aastat ametis siseminister Hanno Pevkur, kes pälvis täna Tallinnas toimunud alaliidu korralisel üldkoosolekul liikmesklubide üksmeelse poolehoiu.

Teist ametiaega alustanud Pevkur tänas liikmesklubisid toetuse eest ja tõotas ka järgmisel neljal aastal võrkpallielu juhtimises aktiivselt osaleda. «Koondiste tasemel on lähiaja eesmärkideks meestel kindlasti suvel Euroopa Liiga võitmine ja sügisel Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri pääsme püüdmine, naiskond jahib peagi kodupubliku ees pääsu EM-valiksarja teise ringi. Pikemas plaanis on sihiks, et võrkpall oleks jätkuvalt edukaim pallimänguala Eestis,» sõnas Pevkur, kes on ametis ka Euroopa Võrkpalli Konföderatsiooni (CEV) asepresidendina ja Maailma Võrkpalliliidu (FIVB) juhatuse liikmena. «Alaliit soovib otsida ka võimalusi maailma tippvõrkpalli toomiseks Eestimaale, milleks võiks olla näiteks koos lähinaabritega Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri korraldamine.»

 Üldkoosolekul valitud Eesti Võrkpalli Liidu juhatus on 13-liimeline, kuhu lisaks alaliidu presidendile kuuluvad Graanul Invest AS juhatuse liige Jaano Haidla, Bigbank AS juhatuse liige Agur Jõgi, Europark Estonia juhatuse liige Lauri Kasper, U. S. Invest AS juhatuse liige Tarmo Keskküla, A. Luukas OÜ juhatuse liige Indrek Luukas, Eesti Energia nõukogu liige Rannar Vassiljev, Riigikogu liige Vilja Toomast, keskkonnaminister Marko Pomerants, Corpore AS juhatuse liige Meelis Kubits, Credit24 tegevjuht Rain Sepp, Pärnu Võrkpalliklubi vanemtreener Avo Keel ja Eesti Võrkpallitreenerite Kogu juhatuse esimees ja treener Urmas Tali. Neist neli viimast on alaliidu juhatuses uute liikmetena.

«Mul on hea meel näha, et alaliidu juhatus on saanud enda ridadesse nii väärikad inimesed. Rain Sepa ja Meelis Kubitsa kogemused ärimaailmas ning Avo Keele ja Urmas Tali võrkpallialased kogemused annavad ala arendamisse väga tugevat täiendust,» sõnas Pevkur. Uuel juhatusel on plaanis esmakordselt koguneda juba maikuu jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles