Kullamäe: oleme saanud rünnaku lahtisemaks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

Eesti korvpallimeistrivõistluste esimene finalist on Tartu Rock, kes alistas poolfinaalseerias mägnudega 3:0 TLÜ/Kalevi. Viimaseks jäänud kohtumises teenis Rock 92:76. Tartlaste juhendaja Gert Kullamäe tunnistas, et kokkuvõttes liiguvad asjad nende jaoks positiivses suunas.

«Nagu seeria viimastes mängude kipub olema, siis i-le täppi panna on kõige raskem. Esimesel poolajal ei saanud me oma kaitset piisavalt hästi pidama. Õnneks pärast poolajapausi asjad paranesid – tulime hea  energiaga peale, saime kaitse korda ja rünnak hakkas ka paremini sujuma,» kirjeldas Kullamäe tänase mängu kulgu.

«Kokkuvõttes olen tegelikult rahul nii veerand- kui poolfinaalidega. Oleme saanud rünnaku lahtisemaks, saame viskekohad hästi kätte ja viskame ka paremini. Ootame nüüd finaalivastast ja üheksa päeva on aega, et finaalseeria esimeseks mänguks valmistuda,» sõnas Kullamäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles