San Antoniole magus võit, Cleveland hullas kaugvisetega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kawhi Leonard (esiplaanil) on üle mänginud Russell Westbrooki.
Kawhi Leonard (esiplaanil) on üle mänginud Russell Westbrooki. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA peeti läinud ööl kaks kohtumist. Läänekonverentsi poolfinaalis teenis San Antonio Spurs võõrsil Oklahoma City Thunderi üle magusa 100:96 võidu. Idakonverentsi poolfinaalis näitas Cleveland Cavaliers viimasel veerandajal võimu ja alistas Atlanta Hawksi 121:108. Spurs juhib seeriat mängudega 2:1 ning Cavaliers 3:0.

San Antonio võidumängus säras Kawhi Leonard, kelle arvele kogunes lõpuks 31 punkti ja 11 lauapalli. LaMarcus Aldridge lisas 24 ning Tony Parker 19 silma. Vanameistrid Manu Ginobili ja Tim Duncan piirdusid vastavalt 5 ja 2 punktiga.

Võõrustajate edukamad olid tavapäraselt Russell Westbrook 31 ja Kevin Durant 26 punktiga.

Cavaliersi võidumängus säras seitsme tabava kaugviskega Channing Frye, kelle arvele kogunes lõpuks 27 punkti. LeBron James ja Kyrie Irving lisasid 24 ning Kevin Love 21 punkti. Lisaks võttis Love 15 ja James 13 lauapalli. Cavaliers näitas taas head minekut kaugvisetel, mida tabati 39st 21. Lisaks domineeriti täielikult lauavõitlust, mis võideti 55:28. Kaotajate edukaim oli Al Horford 24 punktiga. Samas sai Hawksi keskmängija kätte vaid ühe lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles