Mulgi rattamaratoni võitsid Alges Maasikmets ja Kelly Kalm

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alges Maasikmets
Alges Maasikmets Foto: Maksim Tund

16. Mulgi rattamaratoni finiśijoone ületas esimesena Alges Maasikmets ajaga 1:46.37. Liidrisärgis startinud ja võitjale vaid kuue sekundiga alla jäänud Raido Saar pidi leppima kibeda kaotusega. Kolmandana veeres üle lõpujoone Erki Pütsep, kelle kaotus võitjale oli üks minut ja neli sekundit. Parim naine Kelly Kalm tuli üldprotokollis 70. kohale ning läbis maratoni ajaga 2:05.55.

Alges Maasikmets tundis võidu üle suurt rõõmu. «Raido Saar on sel aastal väga tugev ja võimas. Mõtlesin ka, et tuleb raske maraton, aga ülihea meel on üle pika aja taas võita. Vägev!» ütles Maasikmets vahetult pärast lõpetamist. 

Raido Saare sõnul tuli kaotus viimases kurvis. «Sain munakividega tõusu peal Massaga vahe sisse, aga kõige viimases kurvis jäi ees sõitnud mootorratas seisma ning pidin täitsa nulli pidurdama. Massa läks seal mööda ja polnud enam midagi teha. Täna olen pettunud,» ütles Saar ning lubas, et on stardis ka Eesti Maastikurattasarja kolmandal etapil Alutagusel.

Kelly Kalm jäi sõiduga rahule. «See võit on minu jaoks uskumatu, tunne on suurepärane. Rada oli väga kiire, sain ilusasti veereda. Viimane tõus on minu jaoks siin alati väga raske olnud, aga täna oli jalg kuidagi kerge. Jah, lihtsalt uskumatu!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles