Video ja fotod: aasta oodatuim poksimatš lõppes brutaalse nokaudiga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavuse aasta seni oodatuimas poksimatšis läksid Las Vegases vastamisi keskkaalu poksiässad Canelo Alvarez Mehhikost ja Amir Khan Suurbritanniast. Tiitlimatši võitis kuuenda raundi nokaudiga Alvarez.

Duelli eel soosikuks peetud Alvarez pani enda paremuse ka ringis maksma ning kuuendas raundis saatis ta enda vastase lõplikult põrandale. 25-aastase mehhiklase arvel on nüüd profina 47 võitu (33 nokaudiga), 1 viik ja 1 kaotus, mis on saadud Floyd Mayweather juuniori käest.

Khani arvel on nüüd 31 võitu (19 nokaudiga) ja 4 kaotust. Khani jaoks oli tegemist matšiga, mille võidu korral oleks ta tõusnud ala suurte tegijate sekka, kuid nüüd peab ta järgmiseid suurmatše ikkagi hoopis kõrvalt vaatama.

Matši oli ringi ääres vaatamas ka Kasahstani poksiäss Gennady Golovkin ja juba mõnda aega on räägitud, et poksimaailma järgmine supermatš võiks aset leida just Golovkini ja Alvareze vahel. 34-aastane Golovkin on profina pidanud 35 matši ning need kõik ka võitnud. Seejuures on 32 võitu tulnud nokaudiga, praeguseks on ta järjest põrandale saatnud 22 vastast.

«Canelo peaks järgmisena poksima Gennady Golovkiniga. Ta peaks võtma samasuguse riski nagu mina just võtsin, kui ma temaga kohtusin,» teatas kaotuse järel Khan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles