Lõbus Superman, tähenduslik unenägu ja kibe pettumus

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmakordselt Prantsusmaa meistriks kroonitud Ardo Kreek riputab kauaoodatud kuldmedali poja kaela.
Esmakordselt Prantsusmaa meistriks kroonitud Ardo Kreek riputab kauaoodatud kuldmedali poja kaela. Foto: Tairo Lutter

Nädalavahetusel toimus Pariisis kolm isemoodi finaali, kus etendasid suurt rolli Eesti võrkpallurid. Ardo Kreek katkestas kolm hooaega kestnud hõbedase rea ja krooniti Pariisi Volleyga Prantsusmaa meistriks.

Esimest korda Eesti naiskonda esindama tulev ülipikk Anna Kajalina ja St Raphael pakkusid suurüllatuse ning alistasid naiste kõrgliiga finaalis põnevuslahingus suursoosik Cannes'i 3:2. Kert Toobal ja Martti Juhkami pidid aga esiliiga finaalis tunnistama Nice'i 3:2 paremust ja nii jäi Rennes Volley suurepärase hooaja üks ja ainus eesmärk – pääs kõrgliigasse – täitmata.

Kreek, kes on muide Kajalinaga ühepikkune (203 cm) panustas 10 punkti (+5). «Lõpuks suutsime koju tuua selle, mida oleme neli aastat jahtinud,» rõõmustas temporündaja, kes pärast viimast punkti tõmbas mängusärgi seljast, ja selle all oli Supermani särk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles