Contador saab Touril startida?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador.
Alberto Contador. Foto: SCANPIX

Paar päeva pärast seda kui Maailma Antidopingu Agentuuri president John Fahey noomis Hispaania rattaliitu Alberto Contadori dopinguskandaali aeglases lahendamises, ilmus sealses ajakirjanduses uudis, et Tour de France’i võitja juhtum ei pruugi enne veebruari lahendust saada.

Väidetavalt uurivad Hispaania alaliidu president ja kolm võistluskomitee liiget Contadori väidetava klenbuterooli tarvitamisega seotud dokumente. Juhtumi keerukuse tõttu on otsuse langetamine veninud.

Fahey kinnitas, et kui Hispaania alaliit peaks Contadori õigeks mõistma, kaebavad nad otsuse edasi Spordi Arbitraažikohtusse (CAS). Ratturi kaitsjad lubasid samamoodi talitada, kui nende klient peaks süüdi mõistetama.

Arvestades seda, et CASil võib otsuse tegemine aega võtta kuni pool aastat, pole võimatu, et Saxo Banki ridadesse kuuluv Contador saab juulis Touril startida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles