Klopp luges kaose ärahoidmiseks fännidele sõnad peale

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp kutsus piletita fänna mitte reisima Šveitsis toimuvale Euroopa liiga finaalmatšile, et ära hoida kaos.

Liverpooli jalgpalliklubile on 18. mail toimuvale finaalmängule Sevilla vastu eraldatud 10 236 piletit. Kokku mahutab staadion 35 000 pealtvaatajat. Kuigi pärast poolfinaali võitu kutsus Klopp kõiki fänne Baselisse, sai mees nüüd aru, et on teinud vea. «On väga tähtis, et te mind nüüd kuulaksite. Me saame mängule saata vaid 10 000 fänni. Palun teeme nii, et ainult piletiga fännid tulevad Šveitsi, sest vastasel korral tekib kaos,» võttis Klopp enda kutse tagasi.

Kuigi on Liverpoolil on lootust, et Sevilla tagastab UEFAle mingi osa piletitest, ei rahuldaks see Inglismaa klubi vajadusi. «Me ei saa staadioni suurusele mõelda. Seda mängu tahaks näha 30 miljonit inimest. Basel on kena linn, kuid see ei ole meie tulekuks valmis,» soovitas Klopp piletita fännidel mängu televisioonist vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles