Taaramäe tegi Giro üldarvestuses võimsa tõusu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Team Katusha

Jalgratturite mitmepäevasõit Giro d’Italia jätkus pärast puhkepäeva nüüd juba Itaalia pinnal ning täna sai etapivõidu kirja kodupubliku ees sõitnud Diego Ulissi. Ulissi edestas lõpuks viie sekundiga nii hollandlast Tom Dumoulini kui ka teist hollandlast Steven Kruijswijki.

Eestlastest näitas täna paremat minekut Rein Taaramäe, kes kaotas võitjale kuue sekundiga ja sai kirja 17. koha. Tanel Kangert tuli üle finišijoone 46. positsioonil, kaotust võitjale kogunes 43 sekundit.

Üldarvestuses kerkis taas liidriks Giant-Alpecini ridades sõitev Dumoulin, kes edestab 20 sekundiga Bob Jungelsit ning samuti 20 sekundiga tänast võitjat Ulissit.

Täna korralikku minekut näidanud Taaramäe tegi üldarvestuses korraliku tõusu ning kerkis seniselt 41. kohalt. 14. positsioonile. Taaramäe jääb liidrist maha 45 sekundiga. Kangert on kokkuvõttes 26., kaotust liidrile on 1.05. Enne tänast oli Kangert 13.

Jälgi ka Interaktiivset graafikut ja vaata tänaseid tulemusi ning üldarvestuse seisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles