NHLi tulevaste imemeeste heitluses jäi peale soomlane

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrik Laine (vasakul) ameeriklastega heitlemas.
Patrik Laine (vasakul) ameeriklastega heitlemas. Foto: SCANPIX

JÄÄHOKI. Venemaal peetaval jäähoki MMil on kolme esimese vooru järel täiseduga jätkamas kaks meeskonda: Kanada ja Soome. Mõlemalt meeskonnalt oodati häid esitusi juba turniiri eel ning seni on nad endale pandud ootusi õigustanud.

Soome noppis kolmandast mängust kolmanda võidu esmaspäeva hilisõhtul, kui 3:2 alistati USA. 2:0 juhtima asunud soomlased mängisid oma edu küll maha, kuid lõpuks päsätis neile kolm punkti Narvas sündinud Leo Komarovi tabamus. Enim tähelepanu tõmbas aga suvise jäähokiliiga NHLi drafti kahe eeldatava esimese valiku vastasseis.

Läbi tänavuse hokihooaja on eeldatud, et suvises NHLi draftis valitakse Toronto Maple Leafsi poolt esimesena 18-aastane ameeriklasest keskründaja Auston Matthews, kuid aina teravamalt on talle kandadele astumas alles eelmisel kuul 18-aastaseks saanud soomlasest ääreründaja Patrik Laine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles