Postimehe otsepilt: võistlustantsu MK-etapp jõuab esmakordselt Tartusse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

14. mail toimub Tartus esmakordselt maalilmakarika etapp võistlustantsus WDSF Tartu Open, mille eelkäijaks on kaheksa aastat järjest edukalt korraldatud Tartu Karikas. Postimees teeb võistlusest otseülekande.

WDSF Tartu Open on ainuke kõrgtasemeline rahvusvaheline tantsuturniiri Tartus ja kogu Lõuna-Eestis. Esindusliku spordi-ja kultuuriüritusena on võistlus atraktiivne ka pealtvaatajatele. Kuna tegemist on MK-etapiga, siis osalevad võistlusel paljude välisriikide tantsupaarid. Eriti suur on osavõtt naaberriikidest, aga ka Valgevenest, Austriast, Portugalist ja Leedust. Võistlusi hindab WDSFi litsentsiga rahvusvaheline kohtunikekogu. 

Võistluste toimumiskohaks on Tartu Ülikooli Spordihoone.

MK-etapi raames toimub esmakordselt ka eraldi võistlus väikestele tulevikulootustele, kus tantsivad lapsed alates viiendast kuni 13. eluaastani. Võistlus toimub spordihoone teises saalis samaaegselt MK etapiga.

Võistlused algavad juba hommikul kell 9.

MK-etapp algab 17.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles