Uus Patrail on sirgumas – Pinnonen särab käsipalli tippriikide vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pinnonen.
Mikk Pinnonen. Foto: Ole Nielsen

Eesti käsipallis on sirgumas uus rahvusvahelisel tasemel tegija – Mikk Pinnonen on Vrsacis jätkuval kuni 21-aastaste MM-valikturniiril esitanud kaks muljetavaldavat partiid.

Nii avavoorus Serbia kui eile Islandi vastu oli teisipäeval 20. sünnipäeva tähistanud Pinnonen 13 väravaga üleplatsimees. Kui esimesel päeval kaotas Eesti võõrustajatele kõige napimalt, siis Pekingi olümpia finalisti Islandi järelkasvuesinduse võidunumbrid olid 31:29 (14:15).

Kuna alagrupist pääseb edasi vaid võitja, kadusid Eesti lootused jõuda finaalturniirile. Teises eilses mängus oli Serbia 22:18 (13:8) üle Makedooniast.

Kahe vooru järel on Islandil ja Serbial neli ning Eestil ja Makedoonial null punkti. Täna kohtub Eesti meie aja järgi kell 14 Makedooniaga. Grupist edasipääseja selgitavad Island ja Serbia.

Pole võimatu, et Taani klubis Aarhus leiba teenivat Pinnoneni saab tuleval hooajal näha mängimas Meistrite liigas, sest meeskond hoiab 17 vooru järel 2. kohta.

Eesti – Island 29:31 (15:14)

Eesti: Mikk Pinnonen 13, Kaspar Lees 3, Marko Slastinovski 3, Kristo Voika 3, Jorma Käsper 3, Uku-Tanel Laast 2, Kristjan Koovit 1, Rando-Juku Sirkas 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles