Vinge: Kevin Korjus sai Renault sarjas Itaalia etapil esikoha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus ja Frederik Blomstedt poodiumil.
Kevin Korjus ja Frederik Blomstedt poodiumil. Foto: Renault Sport

Kevin Korjus ja tema tiimikaaslane rootslane Frederik Blomstedt said täna esikoha Itaalias, Imolas sõidetud Renault Trophy sarja etapil.

Korjus ja Blomstedt R-Ace tiimi autol #3 võitsid Renault Sport Trophy-sarja kestussõidu, edestades lähimaid konkurente 5,6 sekundiga. Blomstedtile oli see esimene võit Renault’ sarjas üldse, Korjusele aga teine järjestikune esikoht pärast Motorlandis võidetud PRO-arvestuse sprindisõitu.

Võidule pani aluse rootslane, kes võitis kvalifikatsiooni ja alustas võistlust parimalt kohalt. Sõiduviga avaringil kukutas ta küll kolmandaks, kuid rootslane tõusis kiiresti teiseks ja püüdis peagi kinni ka liidri. Korjusele autot üle andes oli tema vahe liidriga vaid sekund.

Boksipeatusega vahe küll veidi venis, kuid eestlane püüdis esikohal olnud auto #9 peatselt kinni ja asus möödasõiduvõimalust otsima. Esimene katse ei läinud küll korda, kuid ring hiljem täpselt samas kohas suutis Korjus oma paremuse maksma panna ja tõusis võistlust juhtima. Edasi kulges sõit talle suhteliselt lihtsalt, kuna teise koha pärast kemplevad konkurendid takistasid teineteise edenemist. Korjus kasvatas järjekindlalt oma edu ning jõudis ruudulipu alla 5,6 sekundit varem kui teise koha saanud auto #4.

Esikoht Imolas tõstis Korjuse ja Blomsdtedti ka Renault Sport Trophy kestussõitude arvestuse liidriks. Motorlandi teise ja Imola esimese kohaga on neil kokku 43 punkti.

Foto: Renault Sports
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles