Kahel õhtul järjest poksinud Moisar: meedikute tiim oli ootel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirkko Moisar (paremal)
Mirkko Moisar (paremal) Foto: Erik Prozes

PROFIPOKS. Mirkko Moisar proovis lõppenud nädalavahetusel midagi erakordset, tulles kahel õhtul järjest ringi profipoksi matšis. Kui ala absoluutsed tipud peavad aastas tavaliselt kaks duelli, siis Moisar tuli Tallinnas ringi nii reede kui ka laupäeva õhtul.

Reedel kohtus Moisar Tondiraba jäähallis Number One Fight Show’l kreeklase Pavlos Paisiosega. Vastase põrandale saatnud eestlane sai võidu kirja juba avaraundi järel, kuna teise eel visati Paisiose treeneri poolt ringi valge rätik. Laupäeval pidi Moisar Rock Cafe Boxing Nightil vastu võtma aga kaotuse, kui ta jäi kaheksaraundilises matšis kohtunike häältega alla Baltimaade profipoksi kergkeskkaalu meistrile Pavel Semjonovile.

«See oli füüsiliselt raske ja koormav. Arvan, et uuesti ma midagi sellist siiski ei teeks,» tunnistas kahel õhtul järjest ringis käinud Moisar ja põhjendas seejärel ka enda otsust. «Teadsin, et kokkuvõttes ei ole tase nii kõrge ja võib sellise katsumuse ette võtta. Olen taipoksi taustaga noormees ning me oleme harjunud pea ees tulle jooksma. Paveliga matš kujunes plaanitust pikemaks ja endal jäi lõpuks lihtsalt energiat väheks. Tunnen end hästi ja olen kokkuvõttes rahul. Kahtlen, et mujal niimoodi tehakse, et kahel õhtul järjest poksitakse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles