Lokomotiv võitis Euroliigas pronksi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krasnodari Lokomotiiv Kuban alistas Euroliiga pronksimängus Hispaania klubi Vitoria Laboral Kutxa.
Krasnodari Lokomotiiv Kuban alistas Euroliiga pronksimängus Hispaania klubi Vitoria Laboral Kutxa. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas selgus pronksivõitja, kui Krasnodari Lokomotiv Kuban alistas Hispaania klubi Vitoria Laboral Kutxa 85:75. 

Malcolm Delaney ja Ryan Broekhoff tõid kumbki võitjatele 21 punkti, Kutxa resultatiivseimana viskas Darius Adams 25 punkti.

Kuban ja Kutxa olid Berliinis toimuval Final Four turniiril kindlad autsaiderid, poolfinaalides jäi Kuban alla Moskva CSKA-le, Kutxa kaotas Istanbuli Fenerbache Ülkerile.

Finaalmängus lähevad seega täna õhtul kell 21 vastamisi CSKA ja Ülker.

Euroliiga ajaloo jooksul pole ükski Türgi klubi suutnud seda võita ja Fenerbachel on suur isu eelmise hooaja ebaõnnestumine maha pesta. Peatreener Zeljko Obradovic on seejuures juba rekordilise üheksanda tiitli jahil. 56-aastane serblane võitis viis tiitlit Ateena Panathinaikosega, ühe Madridi Reali, Bdalona Joventuti ja Belgradi Partizaniga.

Moskva CSKA võitis viimati kulla aastal 2007. 2009. ja 2012. aastal jõuti küll finaali, ent seal jäädi alla vastavalt Ateena Panathinaikosele ja Piraeuse Olympicaosele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles