Kallaste nautis Poolas mängimist, kuid tulevik on lahtine

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Kallaste.
Ken Kallaste. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Eesti jalgpallikoondise äärepoolkaitsja Ken Kallaste koduklubi Zabrze Gornik pidas Poola meistrivõistlustel viimase vooru viimaste minutiteni heitlust kõrgliigasse püsima jäämise nimel, kuid lõpuks langeti siiski esiliigasse – viimase mängu viigistanud Gornikut jäi kõrgliigasse jäämisest lahutama üks punkti.

«Püsisime viimase päeva viimase minutini mängus. Mul polegi varem hooaja lõpuni sellist pinget olnud,» tunnistas Kallaste, kelle tööandja tegi viimases voorus 1:1 viigi Niecieczaga. Võit oleks eestlase koduklubi jätnud kõrgliigasse. «Taseme poolest olime liiga keskmik, kuid meil oli jube palju ebaõnne.»

Talvel Poola klubiga liitunud Kallaste tegutses klubis nii äärekaitse kui ka äärepoolkaitse positsioonil ning mänguaega jagus talle korralikult. Kokku käis ta väljakul 15 kohtumises, millest 13 korda kuulus ta algkoosseisu.

«Nautisin täiel rinnal. Sain mänguaega ning ise jään rahule. Tase oli üllatavalt hea,» sõnas endine Nõmme Kalju mängija, kes sõlmis talvel poolakatega 1,5-aastase lepingu. Praegu ei ole siiski päris kindel, kas eestlane jätkab meeskonnas ka tuleval hooajal esiliigas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles