Teatekoondis ujus EMil Eesti rekordi, kuid jäi viimaseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Aljand, Martin Liivamägi, Martin Allikvee, Filipp Provorkov
Martti Aljand, Martin Liivamägi, Martin Allikvee, Filipp Provorkov Foto: Eesti Ujumisliit/Facebook

Londonis toimuvatel ujumise Euroopa meistrivõistlustel ujus Eesti 4x100 meetri vabaltujumise teatekoondis Eesti rekordi ajaga 3.20,52.

Rekordi püstitanud koosseisu kuulusid Ralf Tribuntsov, Andri Aedma, Kregor Zirk ja Pjotr Degtjarjov. Rekordipüstitusest hoolimata lõpetas teatekoondis eelujumised viimase, 15 kohaga.

Meeste 100 m rinnuliujumises ujus isikliku rekordi Martin Allikvee, kelle uueks tippmargiks distantsil on 1.01,60. Allikvee jäi eelujumistes 19. kohale ning poolfinaali ei pääsenud. Martin Liivamägi sai 100 m rinnuliujumises kirja 1.02,05, millega ta oli 27. Martti Aljand sai 1.02,67-ga 40. koha ning Filipp Provorkov 1.03,46-ga 49. tulemuse.

«Kolmas EM järjest, kus jään väga napilt poolfinaalist välja,» tõdes ühe sajandikuga poolfinaalist välja jäänud Allikvee ujumisliidu Facebooki vahendusel. «Enesetunne on aga hea ja kokkuvõttes jään rahule, sest ujusin isikliku rekordi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles