Saksamaa tippklubi laienes ootamatus suunas

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
League of Legendsi võistlus
League of Legendsi võistlus Foto: twitter

Saksamaa kõrgliigas tänavuse hooaja viienda kohaga lõpetanud Schalke 04 laiendas oma haaret, ostes ära populaarse arvutimängu League of Legendsi professionaalse võistkonna.

E-sport laieneb jõudsalt ning see ei jää märkamatuks ka traditsioonilist sporti harrastavatel tippklubidel. Schalke otsustas oma brändi laiendada just e-spordi turul, omandades võistkonna Elements õigused. League of Legendsi arvutimängu mängib kuus üle 67 miljoni kasutaja.

«Professionaalne e-sport on aastatega kasvanud väga suureks. Eriti tähelepanuväärne on just League of Legendsi ümber toimunud edasiminek,» kommenteeris otsust Schalke juhatuse esimees Moritz Beckers-Schwarz.

League of Legends on internetis mängitav arvutimäng, kus inimesed saavad omavahel võistelda viis mängijat viie vastu. Mängu võidab meeskond, kes suudab hävitada vastaste kodubaasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles