TÜ/Rocki korvpallinädal: Valga ja VEF

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rock rünnakule kiirustamas
Tartu Rock rünnakule kiirustamas Foto: Sille Annuk / Postimees

Tartu Ülikool/Rock peab alanud nädalal kaks kohtumist. Esmalt kodus Valgaga, seejärel võõrsil Riia VEFiga.


Teisipäeval 11. jaanuaril kell 19 kohtub Tartu Ülikool/Rock kodusaalis Valga/CKE Inkassoga. Meeskonnad on sel hooajal juba kaks korda kohtunud. Oktoobri alguses jäi mängutulemus õnneks TÜ/Rock kasuks 97:87. Õnneks seetõttu, et Rock suutis esimese kahe veerandiga piisavalt suure vahe sisse teha ning ei pidanud kolmandal ja neljandal veerandajal suurepärast mängu näidanud Valga paremust tunnistama. Detsembris peetud teises kohtumises purustas Rock võõrsil Valga 29 punktiga. Valgale on alati TÜ/Rockiga sobinud rohkem võõrsil mängida, loodetavasti tuleb nauditav kohtumine, kuid ilma üllatusteta.

Laupäeval 15. jaanuaril kell 18.20 kohtub TÜ/Rock võõrsil Riia VEFiga. Arvestades eelmisel nädalal Kalev/Cramo 40 punktilist kaotust lätlastele, on Rockil kindlasti palju mõtlemisainet. Viimati kohtus Rock VEFiga novembris, kui Tartus peetud kohtumise võitis VEF 85:77. Lätlaste punktiliider on jõuline keskmängija  Artsiom Parahouski, kes on sel hooajal toonud keskmiselt 15 punkti mängust. Kohtumine tuleb kindlasti äärmiselt põnev, mängust teeb ülekande ka Viasat Sport Baltic, kohtumise statistikat saab jälgida Balti liiga kodulehelt www.bbl.net.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles