Hurt: Tammeka pressing sundis meid kiireid otsuseid tegema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora peatreener Norbert Hurt.
Flora peatreener Norbert Hurt. Foto: Tairo Lutter

FC Flora peatreener Norbert Hurt lausus pärast Premium liigas tehtud 0:0 viiki Tartu Tammekaga, et nende mängu halvas vastaste kõrge pressing.

«Mis oli raske, oli momentide realiseerimine. Vastane pressis kõrgelt ja nii palju ta meile pallivaldamist ei pakkunud, aga momente realiseeris ja need oleks tulnud ära kasutada. Tammeka mäng oli kahesuunaline, kohati kõrge pressing ja siis vajuti madalale. Nad suutsid hoida oma pressingut terve mängu agressiivsena ja meie pidime tegema oma otsused oluliselt kiiremini. See tähendas, et tänane mäng oli kinni detailides,» selgitas Hurt.

Võrreldes reedel Sillamäel peetud eelmise liigamänguga tegi Hurt täna algkoosseisus tervelt kuus vahetust ja nii alustas mängu rünnakul poolkaitsja Rauno Sappinen. Teisel poolajal sekkusid pingilt nii Albert Prosa kui ka Zakaria Beglarišvili, üldse jäid koosseisust välja ründajad Hannes Anier ja Sakari Tukiainen, kes on kahe peale kuulunud sel hooajal 15 liigamängus algrivistusse vaid kolm korda.

«Anieril on kerge vigastus. Sakari suhtes... täna oli meil Prosa, kes oli see käik. Mõnede mängijate näitajad olid sellised, et oli näha, et me ei saa nendega alustada. Zaka tõi kindlasti ohtu juurde, ta mängis väga hästi. Prosa lõi momente ja selles suhtes andis ta ohtu juurde, et meil oli vaja võimalusi tekitada ja need tekkisid. Mille taha värav jäi, oli taas realiseerimine. Nii palju oli tal värskust kindlasti, et suuta see aeg efektiivselt mängida,» lausus Hurt.

Liigatabelis neljandal kohal olev Flora jääb pärast tänast Infonetist maha viie ning Levadiast ja Kaljust kuue punktiga, kuid homsete mängudega võib vahe käriseda kolme punkti võrra suuremaks võrreldes kõikide lähikonkurentidega. Tihe mängugraafik sunnib Hurta aga koosseisuga vangerdama, juba laupäeval ootab ees karikafinaal Sillamäe Kaleviga.

«Praegu teeme otsuseid lähtuvalt sellest, mis on hetkeseisu parim. Füüsiline analüüs on meil tugev ja selle pealt vaatame, mis seisus mängija on. Jah, meil on väga palju mänge, aga usun, et suures osas oleme tulnud toime,» kommenteeris Hurt mängijate füüsilist seisundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles