Torres, Costa ja Juan Mata jäeti Hispaania EM-koondisest välja!

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres Hispaania koondise särgis.
Fernando Torres Hispaania koondise särgis. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise peatreener Vicente del Bosque teatas esialgse nimekirja mängijatest, kelle seast ta valib välja 23 meest, kes mängivad EMil. Tiitlikaitsja nimekirjas on praegu 25 mängijat. Tuntumatest meestest jäeti koosseisust välja Fernando Torres, Diego Costa, Juan Mata ja Santi Cazorla. Veel jäi valikust välja Paco Alcacer, kes oli valiksarjas viie tabamusega Hispaania kõige resultatiivsem mängija.

Vahest suurimaks üllatuseks võib pidada Torrese meeskonnast eemale jäämist, kuna tänavuse hooaja teises pooles on kogenud ründaja olnud heas vormis. 2014. aasta MMi eel Hispaania kodakondsuse saanud Costa tänavune hooaeg Chelsea eest pole olnud aga parimate killast ning seega on temast loobumine mõnevõrra loogilisem otsus.

Vaatamata nimekatele puudujatele leiab Hispaania koondise ridadest endiselt suure hulga staare.

Hispaania esialgne koosseis:

Väravavahid: Iker Casillas (Porto), David De Gea (Manchester United), Sergio Rico (Sevilla)

Kaitsjad: Jordi Alba, Gerard Pique, Marc Bartra (kõik Barcelona), Sergio Ramos, Dani Carvajal (mõlemad Real Madrid), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Juanfran (Atletico Madrid)

Poolkaitsjad: Sergio Busquets, Andres Iniesta (mõlemad Barcelona), David Silva (Manchester City), Mikel San Jose (Athletic Bilbao), Koke, Saul Niguez (mõlemad Atletico Madrid), Cesc Fabregas (Chelsea), Thiago Alcantara (Müncheni Bayern), Isco (Real Madrid), Bruno Soriano (Villarreal)

Ründajad: Pedro Rodriguez (Chelsea), Alvaro Morata (Juventus), Aritz Aduriz (Athletic Bilbao), Nolito (Celta Vigo), Lucas Vazquez (Real Madrid).

Kolmekordne Euroopa meister Hispaania on võitnud kaks viimast EMi, kui nad olid võidukad 2008. aastal Austrias ja Šveitsis ning 2012. aastal Ukrainas ja Poolas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles