Salateenistus külastas Obama ringi kutsunud MMA võitlejat

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barack Obama
Barack Obama Foto: SCANPIX

MMA võitleja Jacob Volkmann sõnas pärast Antonio McKee alistamist, et tahab ringis kohtuda USA presidendi Barack Obamaga, kuna see on keeranud riigi tervishoiusüsteemi aia taha. «Keegi peab sellele idioodile mõistuse tagasi peksma,» sõnas Volkmann toona. See lause tõi aga kaasa USA salateenistuse külastuse.

Nimelt oli pärast Volkmanni avaldust USA presidendi ametikodusse Valgesse Majja tehtud kõne, kus end Volkmannina tutvustanud mees ähvardas presidenti tappa. 4. juunil koputas salateenistuse agent Volkmanni uksele.

«Mees tutvustas ennast ja esitas küsimusi,» märkis Volkmann, kelle sõnul oli külalisel üsna ebamugav. «Ta ütles, mulle, et tal on veidi piinlik selliseid küsimusi esitada, kuna ta teab, et ma pole pätt ega terrorist. Ta ütles, et need küsimused on tegelikult lihtsalt formaalsus, mida ta peab täitma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles