Rahvusnaiskonna uus tulemine

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallikoondise treening. Esiplaanil Anu Ennok, teisel pool võrku Anna Kajalina ja Kaisa Õunpuu.
Võrkpallikoondise treening. Esiplaanil Anu Ennok, teisel pool võrku Anna Kajalina ja Kaisa Õunpuu. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kui veel mõned aastad tagasi (2009–2012) ei pannud alaliit naiste vollekoondist üldse välja, siis tasapisi on olukord muutunud. Praegune rahvusnaiskond on viimaste aastate tugevaimas koosseisus, neist suur osa pallib piiri taga. Neli nädalat on Murastes asuvas politsei- ja piirivalvekolledžis laagris oldud ja nüüd minnakse kodusaalis Euroopa meistrivõistluste valiksarja avaringist edasipääsu püüdma.

Kui veel mõned aastad tagasi ei pannud alaliit naiste vollekoondist üldse välja, siis tasapisi on olukord muutunud. Praeguseks on koondisel olemas ka väga korralikud taustajõud: lisaks treeneritele füsio Imre Vähi ja massöör Kardo Kõresaar ning üldkehalise ettevalmistuse treener Indrek Verro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles