Uskumatu: positiivse dopinguproovi abil vähkkasvaja diagnoosi saanud sakslane jätkab mängimist

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Russ.
Marco Russ. Foto: SCANPIX

Frankfurdi jalgpallimeeskonna mängijal Marco Russil avastati dopinguproovi võtmisel vähk, kuid mees otsustas tiimi siiski tähtsas üleminekumängus aidata.

BBC vahendas, et 30-aastane kaitsja andis kolmapäeval positiivse dopinguproovi ja tema organismist leiti rohkelt HCG kasvuhormooni. Seejärel avastati, et vähkkasvaja põhjustas kasvuhormooni kõrge taseme.

Hoolimata tõsisest diagnoosist otsustas Russ, et aitab Frankfurdi meeskonna eesootaval üleminekumängul, mida tiim peab mängima seetõttu, et hooaeg Saksamaa kõrgliigas lõpetati 16. kohaga. «Hoolimata traagilisest diagnoosist teatas mängija, et ta on valmis mängima. Arstid on selle kinnitanud,» seisis meeskonna ametlikus teadaandes.

Üleminekumängudes kohtub Frankfurt Nürnburgiga.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles