Norman Vahtra võitis Elva Rattaralli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norman Vahtra.
Norman Vahtra. Foto: Ivo Kraus

Filter Maanteekarikasarja 2. etapi, Elva 31. Rattapäeva võitis Norman Vahtra. Rein Taaramäe Rattaklubisse kuuluv Vahtra läbis 106 km pikkuse põhidistantsi ajaga 2:28.52, mis teeb keskmiseks kiiruseks 42,723 km/h.

Mees-mehe duellis järgnes Vahtrale, kes on varem kahel korral võidutsenud Filter Pandivere Rattarallil, Karl Patrick Lauk. Kolmanda koha saanud Kristjan Oolo jäi maha kahe sekundiga. Valitsev Filter Maanteekarikasarja võitja Ivo Suur (Veloplus Torq ProTeam) oli seitsmes.

54 km pikkusel naiste sõidul pälvis esikoha Mathilde Manuela Nigul ajaga 1:38.04 (keskmine kiirus 1:38.04). Teine oli Merili Sirvel ja kolmas Anet Sirvel.

Filter Maanteekarikasarja uus üldliider on Kristjan Oolo 1097 punktiga, talle järgnevad Karlo Aia (Püha Loomaaed) 1007 ja Ivo Suur 990 silmaga. Naistest hoiab esikohta Mathilde Manuela Nigul (679), teine on Aidi Gerde Tuisk (624) ja kolmas Tea Lang (622).

Kõikide distantside peale kokku startis 476 rattasõpra, mida on pisut rohkem kui Kuusalus peetud avaetapil. Filter Maanteekarikasarja 3. etapp, Mulgi 6. Rattaralli toimub 5. juunil.Tegemist on esmakordselt sarja kavas oleva võistlusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles