Priit Rätsep jätkab Läti meistrivõistlustel teisel kohal

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep.
Priit Rätsep. Foto: Jānis Pastars

Ape krossirajal sõideti meie lõunanaabrite motokrossi meistrivõistluste teine etapp, kus jätkas oma MX1 klassi tiitli kaitsmist ka PMC Honda Racing sõitja Priit Rätsep.

Võisluspäev algas Rätsepa jaoks hästi, kui ta sõitis MX1 ja MX2 klasside ühises kvalifikatsioonis välja kiireima ringiaja. Noormehe hea esitus jätkus ka avasõidus, mille ta võitis napi 0,9 sekundiga oma peamise konkurendi lätlase Davis Ivanovsi ees, kolmandaks sõitis end teine lätlane Toms Macuks. Teises sõidus võtsid aga kaksikvõidu Ivanovs ja Macuks ning Rätsep pidi kolmanda kohaga leppima.

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis etapi Ivanovs 47 punktiga, Rätsep kogus 2 punkti vähem ja oli teine ning kolmas oli Macuks (42p). Läti meistrivõistlustel jätkab liidrina Ivanovs (97p), Rätsep jääb temast 8 punkti kaugusele.

«Suhteliselt hea päev oli täna Lätis. Kvalifikataioonis olin parim ja samuti ka esimeses sõidus. Viimases ütleks nii, et ise rikkusin sõidu ära. Ei saanudki täpselt aru, mis ma seal tegin, aga tulemuseks kolmas koht ja päeva kokkuvõttes olin teine ning sain tugeva trenni eesootavaks MM-etapiks,» rääkis Rätsep.

«Eks hooaeg liigub koguaeg edasi, kuid hetkel on siiski vormi lihvimisega veel vaja palju tööd teha, aga tean, et kõik sujub ja liigub paremuse poole,» lisas Rätsep, kes sõlmis äsja koostöö motokrossi MM-il osaleva 24MX Lucas Oil Honda meeskonnaga ning võistleb Hispaania ja Prantsusmaa MM-etappidel. Esimene neist sõidetakse juba eeloleval nädalavahetusel Talavera de la Reina rajal ning nädal hiljem starditakse Saint Jean d’Angelys.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles