ManU legend: Mourinho on Miki Hiire klubidega juba piisavalt jamanud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Scholes.
Paul Scholes. Foto: /PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Manchester Unitediga 11-kordseks Inglismaa meistriks tulnud Paul Scholes naljatas, et lõpuks on Jose Mourinho siirdumas väärikasse klubisse.

«Ta on juba piisavalt kaua nende Miki Hiire klubidega jamanud,» ütles Scholes Talk Spordi vahendusel mehe kohta, kes on juhendanud nii Madridi Reali, Chelseat kui ka Milano Interit. «Nüüd on tuleb ta lõpuks väärikasse klubisse,» jätkas ta ning lisas, et ütleb seda loomulikult naljaga.

Scholes ootab huviga, mida portugallasest treener klubiga teha suudab. «Ta on juhendanud suuri klubisid ning võitnud mitmeid tiitleid. Viimase kahe aasta jooksul on meie viljeletud mängustiil olnud suureks probleemiks. Kui ta suudab mängijad panna mängima meelt lahutavat jalgpalli, siis on fännid õnnelikud,» jätkas Scholes, kes on korduvalt kritiseerinud Unitedist vallandatud Louis van Gaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles