Mihkel Räim: sõit oli tegelikult ettearvatav

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Räim
Mihkel Räim Foto: Kristjan Teedema

Eestimaa velotuuri 190 km pikkuse avaetapi parima eestlasena teisena lõpetanud Mihkel Räim sõnas, et tänane sõit oli ettearvatav.

«Tulin kindlasti võitma. Täna väga palju puudu ei jäänudki. Olen poiste üle uhke, et nad minu eest hoolt kandsid ja tegid tööd nii nagu üks tiim peab töötama,» kiitis teisena lõpetanud Mihkel Räim oma rahvusvahelisest seltskonnast koosnevat abiväge.

«Sõit oli tegelikult ettearvatav. Ideaalis oleks tahtnud, et meilt oleks ka keegi vahel jooksikute hulgas olnud, aga ise ei hakanud ennast nii palju liigutama,» lisas Räim.

Sõidu vältel puhus stabiilselt taganttuul ja keskmist kiirust hoiti pidevalt üleval. Lõpuks kujunes võitja keskmiseks kiiruseks 47 km/h. Võidu võttis CCC Sprandi Polkowice sõitja Grzegorz Stepniak.

«CCC käest seda särki kätte saada on päris raske. Aga kindlasti anname endast parima,» avaldas Räim lootust Tour of Estonia võit taas Eestisse tuua.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles